MAKE UP

FLORMAR

SAZNAJ VIŠE

FOR EVERY YOU!

COLOR

FLORMAR
Raznobojni brend za sve žene sveta

Flormar je osnovan u Italiji u Milanu, prestonici mode. Tokom 1970. godine je zbog ekonomskih razloga proizvodnja prebačena u Istambul, glavni grad Turske. Sa godišnjim proizvodnim kapacitetom od 120 miliona proizvoda i bogatim asortimanom, Flormar je postao esencijalni brend za žene.

Nakon dugogodišnjeg razvoja iskustva i specijalizacije ljudi unutar kompanije, tokom 2012. godine Flormar doživljava novu značajnu promenu. Postiže se dogovor o preuzimanju većinskog vlasničkog paketa od strane Yves Rocher grupacije i time Flormar postaje član porodice jednog od globalnih lidera u oblasti kozmetike.

MANGO

&Friends

Danas Flormar predstavlja najrašireniji lokalni lanac sa skoro 700 sopstvenih maloprodajnih objekata u vise od 90 zemalja.

Kompanija Mango & Friends postala je ekskluzivni uvoznik i distributer ovog brenda 2014. godine u Srbiji. Naš fokus je da postanemo inovativni brend ženske lepote nudeći širok spektar visokokvalitetnih proizvoda. Mi prihvatamo promene i primenjujemo nove ideje, tehnologije i pristupe za poboljšanje nas i naših proizvoda i usluga.

Volimo i verujemo u ono što radimo, uvek prelazeći preko naših granica pronalazimo ono najbolje i delimo to sa vama.

KOMPLETNU PONUDU NAŠIH PROIZVODA POGLEDAJTE OVDE POSETITE NAŠ WEBSHOP
BESPLATNA DOSTAVA NA TERITORIJI SRBIJE ZA ISPORUKE PREKO 2.000 RSD © Copyright by MANGO & FRIENDS 2018